Diumenge, 24 de juny del 2007

El Trencaclosques – setmana 17

Penúltima setmana regular del Trencaclosques (per juliol estic preparant uns quants canvis), que ha estat força carregada.

Dimarts a la secció de la disbauxa Elena-Alan-Zuriñe vam trucar per telèfon a la basca (que estava de vacances). I estava precisament en una taverna (basca), al seu país (el basc). El mateix dia van passar per la ràdio uns quants organitzadors de la festa major del carrer Joan de Batlle (aquí darrera de casa, que ara mateix estic sentint la megafonia dels jocs infantils i concursos que estan fent). Dimecres la secció de vins de la Lídia va haver de ser telefònica i més curta, que això de Sant Joan fa pujar la feina a la seva botiga (vaig aprofitar per trucar una pastisseria del poble i així vam fer monotemàtic Sant Joan). També van venir els de la plataforma Aire Net (ho haureu vist o llegit als mitjans grossos), que van fer una manifestació dijous a Sant Feliu.

Dijous va passar pel locutori l’última associació de comerciants que faltava, i també van venir els del Casal de Joves a parlar de la Setmana Jove. I divendres, el de sempre (és el dia que menys maldecaps em porta); cine, DVD, agenda i efemèrides.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 24 de juny del 2007 a les 18:10 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari