Dissabte, 16 de juny del 2007

El Trencaclosques – setmana 16

Setmana de Culturaviva a Sant Feliu.
Amb això, però, dimarts no va haver-hi programa perquè vam rebre la visita inesperada de dos tècnics que van posar al dia tot el sistema informàtic de la ràdio, i clar, sense sintonies ni músiques, ni indicatius… No es pot fer ràdio.
Dimecres, però, va tenir lloc l’última secció de la temporada del Consell d’Infants de Sant Feliu. Dijous va passar la penúltima associació de comerciants (l’Antònia del Mercat, col·laboradora habitual del programa). I divendres tot el programa era gravat, perquè a les 20:30 havia de ser a la Plaça de la Vila per cantar unes cançons del Mil anys en deu dits, juntament amb alguns companys del musical, en ocasió del Culturaviva 2007. I ja ho vam dir, el Joan i jo, que estàvem omnipresents (el Joan Lorenzo és col·laborador de Ràdio Sant Feliu, director del Mil anys en deu dits i un dels organitzadors del Culturaviva).

I jo d’exàmens a la uni…

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 16 de juny del 2007 a les 17:13 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari