Dilluns, 3 de febrer del 2014

Business

Canary Wharf

Últimament m’està donant per escoltar i llegir molt sobre negocis. M’he subscrit a diversos podcasts, que escolto asíduament mentre cuino, o sóc al gimnàs o estic al metro (perquè aquí a Londres el metro no té cobertura telefònica). I m’estic adonant que tinc habilitats que no estic utilitzant i que són capitals per al present i el futur, com això d’internet. No li estic traient partit.

Una cosa que no m’agrada de mi és que tinc una memòria que decideix per si sola què recordar i què oblidar. I havia oblidat la meva experiència amb aquella web que vaig fer amb 17 anys, el 2002, CineSonido.com. Ho tenia emmagatzemat en l’apartat “oci” o “experiments fracassats” del meu armari mental. Però aquella experiència em va fer aprendre moltes coses de l’internet 1.0 rudimentari que teníem aleshores. Dominis, marca, logos, comunitat d’usuaris, promoció en el món offline, redacció de continguts…

He d’agafar tot això i utilitzar-ho amb les eines que tinc ara al meu abast. A Londres estic coneixent moltes persones que són emprenedors, que tenen negocis. I aquests emprenedors tenen una concepció dels diners i de la vida molt diferent dels treballadors de feines “9 to 5”. Gràcies a aquests amics estic aprenent punts de vista molt diferents del meu, del que considerava vàlid.

Així que amb aquesta il·lusió renovada, de fer un nou CineSonido però ara de debò, amb aquesta il·lusió em llevo cada dia. I la meva habitació petita en un pis compartit a Vauxhall, Londres, ja no sembla tan petita. No sé què faré. No sé com ho faré. Però ara ja tinc establert un objectiu, que era un dels meus propòsits d’any nou: el meu objectiu és business. Crear la meva criatura. És molt borrós, no gaire definit, però ja anirà prenent forma. Crec que estic portant aquest tren descarrilat altre cop a la via. Si!

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 3 de febrer del 2014 a les 12:57 i parla sobre Emprenedoria, Londres. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari