Dimecres, 23 de maig del 2007

He dit que estic fart de Renfe?

Doncs sí, i mira tu, vull deixar-ne constància. Igual que vaig fer en aquella ocasió de l’aventura amb el servei especial d’autobús que va col·locar la Renfe, deixo l’acta del matí. És clar que aquella vegada vaig sortir als diaris queixant-me (és que va ser molt fort!)…

  10:00 Surto de casa
  10:10 Arribo a l’estació del tren
  10:12 Passa un tren en direcció Molins de Rei (16 minuts tard)
  10:35 Passa el tren cap a Martorell (25 minuts tard)
  10:50 Arribo Martorell i vaig cap a l’altre via, que hi és el tren que va cap a la Universitat (i que en teoria ha de sortir a les 11:06).
  10:51 Resulta que 2 segons abans d’obrir la porta per entrar-hi, el tren arranca i em quedo com un estaquirot. Dedueixo que era l’anterior, que sortia 15 minuts tard.
  10:56 Vaig a la taquilla i pregunto a la senyoreta immigrant rossa si el de les 11:06 sortirà a l’hora que li toca. Em contesta que van tots els trens bé. Li dic que no, que aquell anava endarrerit (li he de traduir la paraula perquè no l’entén). Ella insisteix en què no ha rebut notificació que els trens no circulin a l’hora. (Visca la incompetència!). Jo vull treballar en aquesta companyia, és un xollo!
  11:00 Arriba un tren de la línia C7, i per si de cas pregunto al maquinista si sortirà cap a la Uni. Em diu que si (després d’haver-li de repetir la pregunta perquè porta uns auriculars posats -suposo que amb música-).
  11:06 Surt el tren a l’hora!!
  11:29 Arribo a l’estació de Cerdanyola-Universitat
  11:42 Surt el bus de l’Autònoma que em porta a la facultat (després de 13 minuts de relax amb el motor encès i respirant carburant amb oli cremat).
  11:50 Entro a classe. No hi ha ningú. Veig una nota que posa “Per indisposició de la professora, classe anul·lada”.

Apa, ja he buidat el pap.
Visca!

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 23 de maig del 2007 a les 1:47 i parla sobre Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari