Dilluns, 21 de maig del 2007

El Trencaclosques – setmana 12

Estem en temps d’eleccions, i gràcies a això, aquesta setmana he fet menys feina. Perquè dimarts va tenir lloc a Ràdio Sant Feliu el debat electoral entre els representants de les 5 forces polítiques de la ciutat.

A banda d’això, dimecres el Joaquín va voler escaquejar-se de la seva secció per anar a veure el partit de l’Espanyol (i vam evidenciar moltíssim que era gravat). També va tenir lloc al segona secció dels nois del “club de lectura”, que van portar un company seu, l’Alfonso Hinojosa, que acaba de publicar una recopilació de contes.
Dijous vaig reprendre la secció de participació ciutadana, amb el president de l’associació de comerciants de Mas Lluhí (m’agrada escriure-ho amb H). També vam entrevistar un dels grups de música que van tocar divendres, Hipnosis Kardiaca. Molt singulars, ells.
I divendres vaig gravar l’última mitja hora per poder anar al cinefòrum d’El coronel Macià que feia el CineBaix (i va venir el director de la pel·li).

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 21 de maig del 2007 a les 18:05 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari