Dilluns, 30 d'abril del 2007

El Trencaclosques – setmana 9

Setmana intensa a la ràdio. Dilluns va ser un caos. La tertúlia va ser un descontrol (vaig trobar a faltar un ajudant al programa). Van venir més contertulians dels que tocaven i no hi cabíem tots.

Dimarts va ser l’última secció del repàs als 25 anys de Ràdio Sant Feliu, a la qual vam dedicar mitja hora i vam acabar escoltant les opinions dels treballadors en relació a l’estat actual de la ràdio. Jo ja vaig dir que estava agraït per la confiança inicial i per l’esforç i compromís dels col·laboradors. I també que crec que els “mals rotllos” que hi ha de vegades entre els companys que hi som cada dia no es donarien si els qui gestionen la ràdio municipal de Sant Feliu volguessin crear unes condicions laborals estables i dignes per a tots nosaltres.

Dimecres vaig entrevistar el Joaquim Oristrell, director i guionista de cine i tele, i creador de la sèrie de TV3 La via Augusta. Una conversa interessant que vam mantenir mentre ell acabava d’enllestir el minireportatge A la romana, que s’havia d’emetre després del primer capítol, l’endemà. El síndic de greuges va comentar alguns exemples de casos per als quals els ciutadans poden acudir a aquesta entitat.

Dijous vaig transformar la secció dels “veïns” en la secció dels “comerciants”. A partir d’ara, cada setmana desfilarà per la ràdio una associació de comerciants de la ciutat, en vista que ja he acabat amb les de veïns. Aquest dijous que ve, però, tot el Trencaclosques serà un debat d’una hora i mitja amb un representant de cada associació de veïns, amb els quals xerrarem sobre els canvis que ha patit Sant Feliu aquests últims anys (des del punt de vista crític dels contertulians). També dijous vaig entrevistar -per fi- el Santiago Artal, director de Yelmo Cineplex a Catalunya, en relació al tancament dels cinemes de Sant Feliu. Contingut previsible però necessari.

I divendres, res de nou. El típic col·laborador que em fa patir, l’altre típic col·laborador que va tot sol, les efemèrides i els proverbis del temps.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 30 d'abril del 2007 a les 13:14 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari