Dissabte, 28 d'abril del 2007

Un santfeliuenc a “LLuvia de estrellas”

Imatge del programa de TVE-1Quina sorpresa en veure’l, tu! No me n’havia dit res i allà estava, sortint del triangle il·luminat del plató del renovat programa de Televisió Espanyola, Lluvia de Estrellas d’ahir divendres.

En Marc Micó en persona, imitant el líder del Canto del loco. I he tingut un moment de flashback. He recordat aquell dia de juliol que vaig passar al Palau Sant Jordi amb l’Arnau, la meva germana Caterina i el Marc. I és que el veí santfeliuenc ha participat en el concurs de TVE amb el mateix personatge que va participar al Cantamania. No sé si cantant també Volverá, perquè malauradament no he enganxat l’actuació, només el moment final del jurat (acabo de veure que a la web diu que ha cantat Zapatillas). I si no ho he entès malament (no he vist el nou Lluvia de estrellas), el jurat l’ha escollit a ell com a millor actuació de la nit! Toma ya! Felicitats, Marc.

I, curiosament (els fils del destí):

Esta semana habrá una actuación especial de Jose María Romero, concursante de la primera edición del programa, que interpretará “Mediterráneo” de Serrat.

Ja és casualitat, ja! La que vaig cantar jo a la tele! A viam si enganxo el Marc perquè vingui a la ràdio i l’entrevisto en qualitat de concursant del Lluvia de estrellas. Podria titular l’espai “El loco ha vuelto” (va ser col·laborador del Trencaclosques per un breu espai de temps).

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 28 d'abril del 2007 a les 0:41 i parla sobre Música, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari