Divendres, 20 d'abril del 2007

El Trencaclosques – setmana 7

Ui! Gairebé no m’en recordo… És el que passa quan l’ordinador i al connexió a internet et fallen, que no pots actualitzar el teu weblog. Però, total, pel que he de dir… Tenia un post preparat sobre el vídeo aquell de la tele pública de Madrid, però… bé, potser després m’hi entretinc.

La setmana passada va ser curta, només quatre dies. Va destacar, dimarts, l’entrevista que vaig fer a la periodista Teresa Pàmies en ocasió de la publicació del seu llibre Ràdio Pirenaica, sobre els programes en català de l’emissora “sin censura de Franco”. El llibre està força bé, tot i que hi ha massa dades i poca història.
Dimecres vam estrenar secció del Casal de Joves (per fi, que calia), i dijous va ser monogràfic Mas Lluhí, gairebé. Va venir l’associació de veïns del barri i també l’associació de dones del mateix barri. I divendres, com sempre, la disbauxa del Joan i els rampells i peticions de més temps per part de l’Ignasi. L’habitual.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 20 d'abril del 2007 a les 16:48 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari