Dimarts, 3 d'abril del 2007

El Trencaclosques – setmana 6

Oh! Això d’estar de vacances de setmana santa és diví… He aprofitat per posar unes quantes “ganyotes mediàtiques” aquí a la dreta de la web (n’hi ha infinitat més, però l’arxiu d’imatge animada GIF ja es feia molt pesat).

Bé, que la setmana passada al Trencaclosques de Ràdio Sant Feliu va ser normaleta. Bé, dimarts ens va costar contactar amb l’entrevistat i vam haver de canviar l’ordre de seccions, però res gros. Vaig tornar a fer la connexió en directe amb el ple municipal (que l’Eva es va emocionar perquè hi havia “notición”).
A banda d’això, dimecres el Síndic de Greuges de la ciutat va haver d’entrar per telèfon i només 4 minuts (que després els problemes van ser meus per allargar amb informació addicional i omplir -sort que el Joaquín si l’estires respon-).
Un dijous més, les queixes de les associacions de veïns són més o menys les mateixes. Van venir tres grups musicals que tocaven dissabte a Sant Feliu (comprovat que les entrevistes massives no són gaire còmodes).
Divendres l’Ignasi no va poder fer la secció d’estrenes de cinema (una vegada més per raons de feina), i vaig haver de tornar a recórrer a l’Elena (que no és tan ortodoxa però sí més divertida). Al final aquesta s’ha convertit en una secció bicol·laborador; de 6 divendres, 3 els ha fet l’una i 3 l’altre.

Ah, i aquesta setmana el Dit i fet (les pastilles de llengua catalana) les han fetes 5 alumnes del Servei Local de Català, un cada dia.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 3 d'abril del 2007 a les 11:14 i parla sobre Filosofades, Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari