Diumenge, 11 de març del 2007

El Trencaclosques – setmana 3

La setmana del Trencaclosques

Ja en la rutina, aquests cinc dies de programa a Ràdio Sant Feliu han estat multitudinaris (si més no en la part d’emissió, no ho sé pas en la recepció).

Dilluns no hi ha novetats, taula rodona amb petits i grans. Ai, i ens ha faltat un auricular, amb la qual cosa estàvem coixos (però contra la falta de recursos jo no hi puc fer res).
Dimarts, la secció d’internet s’ha transformat en “estic fins els webs”, una secció de queixes. Les dues noies més espavilades del programa. La Isabel Huguet, treballadora dels inicis de Ràdio Sant Feliu, ha vingut per explicar-nos com va viure el naixement. He parlat amb la Rosa Boladeras, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, sobre la constitució del Consell de les Dones del Baix Llobregat.
Dimecres, una connexió telefònica fallida (la del maridatge de vins, en complement a la secció de cuina -calçots-). Amb la presidenta del Grup de Dones 21 he tingut una conversa interessant sobre la situació de les dones en comparació als homes. Tota una colla de nens i nenes del Consell d’Infants de Sant Feliu han vingut a explicar-nos de què van parlar i decidir en la última reunió, divendres passat. Secció mix-mix del Joaquín Ribas, els 12 treballs d’Heracles en la mitologia grega i la crítica televisiva que va fallar dimarts (la mort de Belén Rueda en la ficció).
Dijous, primera secció de veïns en directe (les altres dues eren gravades). Sempre els mateixos temes a denunciar… El grup de rock Lilith ha vingut a la ràdio per parlar del concert que feien l’endemà (juntament amb qui l’ha organitzar), i dos nous col·laboradors. D’una banda la Silvia Torrequebrada, per fer l’agenda musical de la setmana, i també el Rafa Molina, amb l’agenda però dels esports extrems (que n’és practicant assidu).
I divendres, mil connexions, com sempre (i com m’agrada!). Entrevista amb la Pepa Plana, pallassa que ha actuat a Sant Feliu, i també amb el narrador de “Veure el món per un forat”, un viatge en fotos per l’Amazones. Amb la secció de cine altre cop ha fallat el que ha de ser el col·laborador habitual i he trucat a la sempre disposada Elena, més connexió amb el videoclub del Xavi. Unes quantes efemèrides amb el Marc (aquest sí que no falla mai), i unes quantes (i molt bones) noticies curioses que he comentat amb el Rei d’Espanya, Carmen de Mairena, José Corbacho, Ferran Adrià i Pedro Almodóvar (gràcies a les genials col·laboradors de l’Oriol Cruz).

I una setmana més, això és tot, audiència!!

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 11 de març del 2007 a les 18:23 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari