Dissabte, 3 de març del 2007

El Trencaclosques – setmana 2

I ja que estic, també relato el que ha estat la segona setmana de programa:

Dilluns no el vaig començar amb gaire bon peu, i ja em conec, quan no començo bé m’enfado i em costa perdonar-me, tot i que no es noti (sort).

Dimarts volíem fer un canvi d’estructura amb un parell de col·laboradors però finalment no va poder ser, perquè vaig tenir el primer ajustament de calendari de la breu temporada: gravació prèvia per telèfon perquè un col·laborador no pot assistir. Però va acabar sortint bé. També vaig fer la primera entrevista seriosa, amb el cap del servei de protecció de la fauna, flora i animals de companyia de la Generalitat, per parlar de l’arribada del mosquit tigre a Sant Feliu (avorrida com ella sola). Els còmics ja van ser més entretinguts. Ah! I vaig fer connexió en directe amb el Ple Municipal. Divertit, si més no.

Dimecres he estrenat nova secció de vins (canvio de forma verbal, que en realitat ha estat aquesta setmana, tot això) amb tota una experta de la ciutat. Té pinta de ser interessant. També estrena de la secció mensual del nou Síndic de Greuges de Sant Feliu, una altre estrena de secció humorística i una estrena més d’òpera per tontos. Vull dir, per principiants…

Dijous ha estat intents, perquè ha vingut a la ràdio representats d’algunes associacions culturals andaluses i m’han explicat (amb el seu salero) com celebren el dia d’Andalusia aquest cap de setmana. I una caiguda de secció em va obligar a treure’m de la màniga una entrevista amb el Dani Flaco, cantautor que ve a tocar a Sant Feliu. Vinga a fer gestions de producció al matí, a gastar telèfon mòbil just el dia que estava convocada la vaga de mòbils en contra de l’apujada de preus! Té nassos la cosa! Al final vaig salvar el coll, però.

I divendres una nova caiguda de secció (aquesta amb solució més fàcil) m’ha tornat a obligar a buscar algú que m’expliqués les estrenes del cinema i els Òscars. I pel què fa a l’agenda local, entrevista amb Àngels Aymar, que feia una lectura d’obres breus dins del programa d’actes del Dia Internacional de la Dona.

I ara, dos dies de descans merescudet i ben allunyat de programes de ràdio i tele, tant professionals com universitaris (que també tela…).

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 3 de març del 2007 a les 2:35 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari