Dissabte, 3 de març del 2007

El Trencaclosques – setmana 1

Doncs vinga, tu! He decidit que deixaré constància aquí del que he fet cada setmana al programa de la ràdio.

La primera setmana (del 19 al 23 de febrer de 2007) va ser força estressant. Primer perquè no estaven encara totes les seccions tancades, i segon era la primera vegada que ho feia! Però me’n vaig sortir prou bé (crec):

Dilluns vam fer una tertúlia prou interessant a l’Un petit gran debat, amb 7 joves i grans a la taula ovalada del locutori de Ràdio Sant Feliu. Mitja hora distesa comentant l’actualitat de la ciutat.

Dimarts ja va començar la sessió complerta: Seccions d’internet, dels 25 anys de Ràdio Sant Feliu (aprofitant el vídeo, és clar) i secció de psicologia negativa (Murphy i companyia). Vaig entrevistar les germanes Manzanares (Permiso de la dama), que van cantar en directe dos temes, secció de còmics i de crítica televisiva per acabar bé el vespre.

Dimecres va haver-hi secció de cuina, també d’una associació de dones, filosofia (aquesta per omplir un buit), mitologia grega i comentari de noticies curioses amb imitador inclòs.

Dijous és el dia dels veïns, i vaig començar ja amb una de les associacions de veïns de Sant Feliu que desfilaran per la ràdio cada setmana. Entrevista amb una redactora voluntària de la publicació local Sant Feliu Respon, remember de sèries antigues de dibuixos animats i agenda de concerts per al cap de setmana.

I divendres, dia de disbauxa! Estrenes de cinema (més cicle de cine clàssic del CineBaix), agenda cultural local, entrevista amb l’organitzador de la festa dels Tres Tombs i efemèrides històriques curioses.

Tota una setmana per recordar, tot i que després la passió inicial es dilueixi per quedar només ganes (que és com passió però sense acabar baldat cada dia).

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 3 de març del 2007 a les 2:10 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari