Diumenge, 25 de febrer del 2007

El Trencaclosques en l’aire

Déu n’hi do quina setmaneta! He fet més hores que un rellotge!
Dilluns va començar per fi El Trencaclosques, el magazín del vespre de Ràdio Sant Feliu, i la feina que porta… En realitat ja ho sabia, que m’hi hauria de dedicar de ple, però una cosa és saber-ho i l’altre fer-ho. Malgrat tot, estic content.
En l'aire

Dilluns va ser lleuger, amb només mitja hora de programa però ben aprofitat, amb la tertúlia setmanal entre petits i grans. L’actualitat de la ciutat posada sobre la taula. I dimarts va ser l’accelerada. 90 minuts de no parar, d’entrar i sortir gent de l’estudi. I això de ser tot-en-un cansa, tu! Entre presentar, realitzar, trucar i rebre els convidats que van arribant, espero sincerament que aquest any no m’arribi l’astènia primaveral…

Entre participació d’associacions de veïns, entrevistes, cultura local, cinema, concerts i algunes seccions genèriques culturals-divulgatives-humorístiques crec que ha sortit un programa força ben muntat. És magnífic tenir llibertat per treballar. És quan s’obtenen resultats més satisfactoris.

Apa doncs, es diu El Trencaclosques i s’emet cada dia, de dilluns a divendres, de les 8:30 a les 10 de la nit, a Ràdio Sant Feliu, el 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 25 de febrer del 2007 a les 1:48 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari