Divendres, 23 de febrer del 2007

La RENFE buida

Renfe buida
Aquesta imatge (presa fa dos mesos a Martorell) és avui una utopia. Aquest matí, RENFE ha tornat a defraudar, tot i haver apujat les tarifes per enèsim any consecutiu. No només els trens estaven pleníssims, sinó que també les vies.

La línia C4, la que passa per Sant Feliu, ha estat aturada una bona estona. També la C7, que és la que va cap a la Universitat Autònoma. En resum, que les dues línies de ferrocarrils que agafo jo cada dia avui estaven inoperatives. Ara penso, si no arribo a escoltar el Basses, avui (igual que dimecres) m’hauria passat més hores al tren que a classe.

Per sort no ha estat així, i he desistit de confiar en el meu proveïdor de transport en pro d’unes horetes més de descans al llit (i en detriment del que sens dubte haurà estat una magnífica sessió introductòria de gèneres televisius).

Aquest article ha estat publicat el Divendres 23 de febrer del 2007 a les 13:16 i parla sobre Fotos, Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari