Dilluns, 18 d'abril del 2011

La Mostra de teatre d’Igualada

A Igualada es fa cada any la Mostra, que és la fira de teatre infantil i juvenil. Durant molts anys l’ha estat organitzant la Fundació Xarxa, i és l’escenari on les companyies teatrals exposen els seus nous projectes. Programadors i programadores assisteixen a un munt de funcions per poder decidir quins espectacles creuen que convé contractar a les sales que gestionen.

En el aquest reportatge, que he enregistrat durant aquest últim certamen, hi veiem els programadors dels diferents grups Xarxa de diversos municipis catalans, que volten per les sales i els carrers a la caça dels millors espectacles.

A més, la Xarxa també va presentar el llibre commemoratiu del seu aniversari, titulat “Fundació Xarxa, 15 anys programant teatre infantil a Catalunya“.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 18 d'abril del 2011 a les 9:21 i parla sobre Filosofades, Teatre, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari