Diumenge, 8 d'octubre del 2006

Mil anys infinits

I sant tornem-hi!
És que no puc estar sense fer res, i és clar, si es torna a representar el musical més gran en el qual hagi actuat jo mai (bé, és l’únic)… doncs m’hi apunto de nou!

El Mil anys en deu dits es reestrena coincidint amb la festa de tardor de Sant Feliu de Llobregat, amb el repertori gairebé complet i lluitant contracorrent enfrontant-nos a aquells a qui no interessa la cultura del poble (el poder). Bé, contra mals vents però fent pinya els artistes més voluntariosos de la comarca tornem a capbussar-nos en aquesta gran aventura que és la nostra història. Aquest és l’espot de televisió d’aquesta vegada. Però no deixeu de visitar la web.

Vindreu a veure’ns? Hi serem aquest octubre, divendres 13 a les 22h i diumenge 29 a les 18h.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 8 d'octubre del 2006 a les 2:24 i parla sobre Música, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Mil anys infinits”

 1.   Divendres, 3 de novembre del 2006

  albert bonet diu:

  Hola! com anem? Em dic igual que tu, Albert Bonet, sóc de Balaguer (Lleida) i avui després de molt de temps de no connectar-me a internet i tot buscant altres coses que no venen al cas, m’he trobat amb aquesta pàgina.
  La veritat és que m’ha encuriosit molt i li he fet un mica de repàs i la he trobat força interessant. Res, només volia que sabéssis que per aquí hi ha algú que es diu com tu.

  una forta abraçada!!!!!!!!!!!!

  petons.

Deixa'm un comentari