Dimecres, 20 de setembre del 2006

Nou Aforament

Bingo!
No puc dir que tingui el síndrome post-vacançal/vacacional/estiuenc (sempre m’he preguntat quina és la correcta), però ja torno a ser al 100% (bé, als filòsofs els agrada dir al 99,8%). A més de la uni, la ràdio, el musical, les webs i companyia, ara m’apunto a la tele! I és que el Cantamania va fer molt mal a la meva ànima inquieta, i el programa de cine de Ràdio Sant Feliu passarà a ser el programa de cine de Llobregat Televisió.

L’Aforament il·limitat canvia de format, però no de veus (cares, hauré de dir ara). El Dani Agudo continua sent l’altra meitat imprescindible en aquesta nova aventura que, de moment, constarà de 25 minutets els divendres a les 11 de la nit. Per aquesta limitació de temps haurem de distribuir delicadament els continguts i, desgraciadament, no podrem comptar amb els magnífics col·laboradors que vam tenir la temporada passada. Tot vindrà, però.

Avui hem muntat el plató (que simula una sala de cinema), i hem gravat una promo que s’emetrà aquestes dues setmanes prèvies a l’inici de temporada (el primer programa serà el 6 d’octubre). Aquesta és la promo en qüestió:

He registrat el domini www.aforament.com per muntar la web del programa (que a les males serà una redirecció a la categoria del programa d’aquest blog, com n’és ara). A més, aquí penjaré totes les edicions del programa (com vaig fer amb el de la ràdio).
Encara que no sintonitzeu el canal… no teniu excusa!

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 20 de setembre del 2006 a les 16:04 i parla sobre Aforament il·limitat, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 3 comentaris per “Nou Aforament”

 1.   Divendres, 22 de setembre del 2006

  Mar Jardiel diu:

  Hola Albert!! Alla voy! Trobo que la promo guanyaria molt si trobessiu un permís per rodar en un cinema de debó…. Les cadires són una mica xungues i la cortina del darrera em recorda al plató cater de l’Emav. Potser us posaria al principi una llum blavosa oscil.lant a la cara com si hi hagués projectada una pel.licula al davant vostre i una il.luminació una mica més suau.Tot i això, se’t veu molt “suelto” i trobo que feu una bona “parella cómica” (no se si és la intenció) amb el teu company…. La manera d’introduïr el nom del programa (guió) està molt bé. Potser passaria abans a negres quan apareix el logo del programa que per altra banda, té una tipografia molt típica no? La música, no se si es per la qualitat del video, trobo que està un pèl forta per al meu gust… Potser buscaria algo més neutre, sense tanta base rítmica per xerrar-hi a sobre… Eso es todo amigo… Ah!! També trobo que hi falta una assafata maca i simpàtica…. si algun dia en necessites una… pensa en mi eh?? jeje Fora bromes… Ja m’aniràs informant de com va la cosa… no crec que el pugui veure a la tele… potser per internet… Vinga macu!! Molta merda!!

 2.   Diumenge, 24 de setembre del 2006

  Alex Baldoví diu:

  Que pasa Albert!!! Lo siento pero con lo liado que voy con el cine no he podido poner este comentario antes. Bueno, a ver por donde empiezo…? Básicamente estoy de acuerdo con todo lo que ha dicho la Mar en el comentario anterior. Sería muy wapo si pudiérais grabar en un cine de verdad o sino colocar algunas butacas para que lo parezca. Las sillas y la cortina si que es verdad que me recuerdan a Emav! Ohh que recuerdos xD. En lo que respecta a la iluminación la “sala de cine” tendría que ser un pelíiiin más oscura y lo que ha dicho Mar, tener alguna luz para el reflejo de la pantalla. La luz del proyector está mu bien conseguida, me gusta! La música? A mi me parece bien, ni muy alta ni muy baja, y además le da un rollo “Ocean’s Eleven” que me mola. Y en lo que respecta a las letras, me gusta que se desenfoque la imagen y que se continue viendo y oyendo algo mientras vemos el título del programa. Y para acabar que decir? Que tenéis kímica tu y el Dani, como en la radio vamos.
  Ale! Ya está mi crítica puesta, nos vemos! Y si necesitas un cámara ya sabes! ;) Por cierto, a ver si me das una copia de lo que grabé en el cine de Sant Feliu. :P jejeje
  Un abrazo, Albert!

 3.   Dimecres, 27 de setembre del 2006

  mercè lópez diu:

  Hola Albert, molt bé la promo. M’agrada molt el decorat – cortina, projector i les cadires com si fos una graderia – queda molt sobri i contemporani.

  Jo faría uns retocs a:
  Primer pla teu a pla conjunt amb Dani no m’agrada gaire.
  Vestuari Dani camisa/samarreta poc contrast.
  Audio dicció programa quan esteu graderia no sona bé.
  Nom programa efecte so d’entrada.
  Logo eTV efecte so de tampo.

  Molta sort per tot l’equip i si parleu de doc’s ja saps

Deixa'm un comentari