Dimarts, 5 de gener del 2010

La renovació d’una botiga

Disseny Mobles és la botiga que fa 25 anys va engegar el meu pare a Sant Just. Ja haureu vist algun dels vídeos que hem anat fent. Doncs ara, en aquests temps de canvi, la botiga també canvia. Estem en l’última fase d’un procés de renovació que transformarà l’estil de la botiga. El següent vídeo mostra part del procés de disseny i transformació de la botiga. Hi podeu veure el meu pare i l’altre dissenyador de la família, la meva germana.

L’eslògan no va costar molt de sortir: De nou, disseny.

[youtubepano cND_HJmONL0]

Vaig pensar que podíem tapar tots els aparadors i posar-hi paraules que marquen l’esperit de Disseny Mobles. Només vàrem deixar una escletxa vertical a través de la qual es podia veure l’interior de la botiga, que estava totalment en obres. Una bonica metàfora al son de Qui busca sempre troba l’escletxa del bon gust.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 5 de gener del 2010 a les 23:43 i parla sobre Disseny Mobles, Publicitat, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari