Diumenge, 29 de novembre del 2009

Una nit de roses

Dissabte vaig assistir al sopar de l’associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. Bé, de fet vaig fer una mica més que assistir. Els vaig fer un vídeo que havien preparat sobre la nova pàgina web de l’associació. Això d’editar amb Mac encara no ho tinc per la mà, i encara em costa una mica. Total, que anava a última hora i a 3 hores de l'”estrena” del vídeo els vaig poder ensenyar una versió prèvia que, gràcies a la seva benevolència, van acceptar com a final.

Jo mateix i el Tomàs Molina (el calb, eh?)

Va ser un gran sopar, amb unes 60 persones, entre socis i “socis per un dia”, com jo. L’amic que havia de fer d’speaker de l’acte no es trobava gaire bé i a última hora em va tocar a mi fer una mica de presentador. Així que em vaig posar l’americana i vam fer una mica de broma (ja sabeu com m’agrada el micròfon). Durant l’acte es va entregar el primer guardó Amics de les Roses al programa Espai Terra de TV3, per aquest reportatge d’aquí sota que va emetre per Sant Jordi sobre les roses a Sant Feliu. El Tomàs Molina va recollir el premi, que resulta que també és el primer que rep el programa. Segurament dilluns mostrarà el gravat per càmera. Molt simpàtic l’home, tot fent broma de la seva professió.

Total, que, goita tu casualitats de la vida!, qui cada dia s’encarrega de publicar el programa a la web de TV3 va ser l’encarregat de presentar l’acte on es premiava el mateix programa.

Per cert, aquest és el vídeo que vaig fer sobre la nova pàgina web:

[youtubepano wDjGCe-AmMM]

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 29 de novembre del 2009 a les 22:31 i parla sobre Esdeveniments, Fotos, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari