Dilluns, 14 de setembre del 2009

Televisió pública, de nou

TV3 va presentar la nit del 10 de setembre la seva nova programació d’hivern. Fa gràcia que es digui així quan encara no s’ha acabat l’estiu, no? Tot el que no és estiu, és hivern. Ho deu portar el canvi climàtic, això.

Bé, el fet és que la que es va anomenar Nit 25 l’any passat, amb l’aniversari de la televisió catalana, ara s’ha volgut reeditar amb el títol de Nit 10. Al web podreu veure els moments més interessants o la gala sencera, que per això ens ho currem els d’Interactiva. A la gala es va presentar la nova temporada televisiva, vam veure els seus protagonistes i vam descobrir un nou crack mediàtic: l’Oscar Dalmau (que té blog). Potser el coneixíeu del programa que el Manel Fuentes feia a Punto Radio “A las 12 en punto”, o bé el posterior “Problemes domèstics” a Catalunya Ràdio. També l’heu escoltat fent la secció d'”Els Òscars” al proppassat “Minoria absoluta” del Toni Soler, o actualment en l’hora que ocupaven els polacs a RAC 1, amb “La competència”. Si encara no heu escoltat aquest programa, feu-ho.

O sigui, que la que pretenia ser l’estrella de la nit, la nova programació, va quedar eclipsada pel tal Dalmau amb look retro -dels… 70?- que, per cert, aviat podrem veure a TV3 presentant el concurs “El gran dictat”. Feia temps que un presentador no m’agradava tant.

La setmana passada es va engegar aquest web amb algunes entrevistes que hem fet els del tv3.cat als presentadors dels nous programes de la tele. Com per exemple, el Bernat Soler.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 14 de setembre del 2009 a les 1:43 i parla sobre Actualitat, Internet, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari