Dijous, 23 d'abril del 2009

Catalunya Ràdio ja no és líder

L’Estudi General de Mitjans (pdf) ha revelat el que molts ja teníem clar des que es va anunciar la retirada d’Antoni Bassas com a estrella de la ràdio pública catalana: que això significava donar a RAC1 el lideratge, com a mínim, als matins. I al final els matins ha estat l’últim a caure. En l’última onada ja es veia un lideratge incipient de RAC1 en algunes hores del matí, al migdia i a la tarda. I finalment ha caigut.

Suposo que és com la política. A Catalunya Ràdio li fa falta una temporada a la oposició per refrescar-se, renovar-se i tornar amb força. Per primera vegada a la història una ràdio privada i en català és la més escoltada del país. I això sí que és admirable. Mentre que COM Ràdio, Ràdio 4 i les altres generalistes catalanes es queden amb les vesses (ehem), tenim que dos de les tres cadenes més escoltades parlen en català, i la tercera en castellà.

Catalunya Ràdio, ho sento, però t’ho mereixes. T’estimo més que a RAC1, i no sé en què pensaves per fer aquests canvis en aquesta temporada, però t’ho mereixes. I malgrat t’estimo més que a la privada, ara la veritat és que escolto més la privada que no pas a tu.

Reacciona.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 23 d'abril del 2009 a les 0:08 i parla sobre Actualitat, Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Catalunya Ràdio ja no és líder”

  1.   Dijous, 23 d'abril del 2009

    Laia diu:

    hostia albert! jejeje molt ben dit, penso el mateix que tu, que es posin les piles! i bé, estimar estimar, no és que estimi més Catalunya Ràdio que Rac1, però m’estimo la ràdio en general i més la feta en català, aixi que espero que s’espavilin i ens donin una ràdio més de qualitat, quan més millor!

Deixa'm un comentari