Dimarts, 31 de març del 2009

Skype per a l’iPhone

Aquesta és una captura de pantalla de l’aplicació de Skype per a l’iPhone. Acaba de sortir, fa pocs minuts, a l’AppStore de l’iTunes. De fet, només he trobat un blog (en anglès) on algú anuncia que ja el té instal·lat. La resta anuncien que avui dimarts, estarà disponible.

O sigui, que sóc el primer blogger a Espanya que s’ha descarregat l’aplicació, l’ha provada i ho ha publicat. Mira quina tonteria, però aquestes coses em fan reflexionar sobre el poder de la comunicació ubiqua i instantània!

Total, que només l’he provat per publicar la captura de pantalla, he fet una trucada al contestador automàtic que comprova si va bé. I sí que va bé, sembla que no s’entretalla. Crec que li donaré un bon ús. De vegades, estant a la feina, he de fer una trucada a un telèfon fix. Clar, no ho faré des del telèfon de la feina, sinó des del meu mòbil. Però fa mal pagar una trucada de mòbil si només truques a un fix.

Total, que amb aquesta aplicació aprofitaré la connexió WiFi de la feina i podré trucar a baix preu, i amb millor qualitat que no pas el “Fring”, una altra aplicació que fa trucades gratuïtes, però amb molt desfassament. Demà el provaré trucant a algun humà, no a una màquina. Ara, però, és hora de dormir, que demà he de matinar a la recerca de material tècnic audiovisual.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 31 de març del 2009 a les 4:33 i parla sobre Internet, Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari