Dissabte, 1 d'octubre del 2005

Intolerància

Crec que aquesta és l’arrel de molts problemes. Que a què ve això ara? Doncs a les relacions cibernètiques amb un dels usuaris de la meva web de cinema, CineSonido.com.

Tindrà a veure la ideologia política? O tindrà a veure l’edat? Jo crec que totes dues coses. Si vius malhumorat, em sap greu, però no contaminis els altres amb la teva intransigència. No creus? Bé, que ja n’he tingut prou. Un perd la paciència de jugar amb nens i mesurar les seves paraules perquè no es posin a plorar. Vivim en una democràcia i tothom té dret a dir el que vulgui, però tenint en compte que la teva llibertat acaba on comença la del costat, i que felicitat perd el seu significat quan implica perjudici d’altri.

M’allibero d’una càrrega. Adéu siau. Total, aquesta web m’ha portat més problemes que alegries! Si hi ha algú dels 800 usuaris que vulgui seguir, la web seguirà. Si no queda ningú… mira, uns calerons que m’estalviaré del domini i el hosting.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 1 d'octubre del 2005 a les 14:18 i parla sobre Filosofades, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Intolerància”

  1.   Dimecres, 14 de desembre del 2005

    gominolo diu:

    pues a mi la de cinesonido me gusta…no creo que debas cerrarla :S
    me parece mucho curro y está muy bien..
    ánimo!

Deixa'm un comentari