Dijous, 5 de febrer del 2009

E-mails i telèfons ficticis

No sé a quina edat vaig començar a preguntar-me si existien o no els números de telèfon que apareixien a les pel·lis. A El último gran héroe hi fan broma. No tindran tots els Estats Units un número que comença per 555?! “Per això tenim prexifos”, ho solucionava Schwarzenegger.

Quan es tracta de mitjans de comunicació, la informació personal és tractada amb cura. I un telèfon o un e-mail és ben personal, per això s’intenta que, si es tracta de ficció, no aparegui cap telèfon que existeixi de debò. O hi posen més xifres de les que toquen, o comencen per qualsevol número que no sigui el 9 ni el 6, etc. En el cas de les adreces d’internet també seria fàcil; posar-hi en comptes d’un .com, un .fot-li, per exemple.

Avui al Polònia es fa referència, en un gag, a una adreça de correu electrònic amb un domini que no existia: jotmailconjota.com. I jo l’he comprat. De fet, aquest domini apunta a aquesta entrada. És un experiment per saber quanta gent mira d’entrar a una pàgina o enviar un e-mail a una adreça o trucar a un telèfon que, en principi, no és real.

El resultat, properament, aquí mateix! Doneu-me una setmaneta i miraré les estadístiques.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 5 de febrer del 2009 a les 22:30 i parla sobre Internet, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 7 comentaris per “E-mails i telèfons ficticis”

 1.   Dijous, 5 de febrer del 2009

  Jaime el pollas diu:

  A ti lo que te pasa es que eres un puto pendejo. Así te ataquen las ladillas cojoneras y se te llenen los huevos de granos de pus.

 2.   Dijous, 5 de febrer del 2009

  Hawa diu:

  ¡D’això sen diu ciberokupa! Deixa el domini per algú que realment tingui interès per crear alguna cosa interessant. Encara que pel nom, nomes se m’acut alguna producció de mofa, que ja li aniria bé en Gates…

 3.   Dijous, 5 de febrer del 2009

  Albert Bonet diu:

  Si el vols, explica’m què hi faràs i te’l regalo. Però estava lliure, eh. Si no no l’hagués pogut comprar.

 4.   Dijous, 5 de febrer del 2009

  Garfield diu:

  Molt interessant :) ja ens donaras el resultat. Jo confesso que a vegades no puc evitar mirar si està registat el domini, hehe.

  per cert, cuidado amb la info del whois que veig que la tens en blanc i això no està permès.

  salut

  PD: entenc que no tens cap relació amb TV3, oi?

 5.   Dissabte, 21 de febrer del 2009

  Andrea diu:

  Els números del Masnou sí comencen per 555! XD

 6.   Diumenge, 22 de febrer del 2009

  Albert Bonet diu:

  Bé, sembla que hi ha hagut molt poca gent que ha entrat al domini. Això demostra que no tothom s’hi fixa tant, en aquestes coses.

 7.   Diumenge, 10 de maig del 2009

  Dàrent diu:

  Jo he arribat ací buscant al google, en veure-ho al polònia pel web. Com que amb lo de Saveacebes.com ja van fer la conya… xD Salut!

Deixa'm un comentari