Dilluns, 26 de setembre del 2005

Comunicació comunicant

És una de les preguntes que no tenen resposta (o en té tantes que que és com si no en tingués cap). Perquè tothom truca a la mateixa hora?

Tot el sant dia mort de fàstic, i quan decideixo de fer una trucada, el telèfon mòbil comença a treure fum. Enmig de la comunicació truca la xicota de l’amic, l’amic d’un altre amic, una amiga que et vol convidar precisament el dia que tens ocupat per uns amics (per cert, també els he de trucar)…

Sembla que tots es posin d’acord per trucar a la mateixa hora. I, és clar… Et truco en 5 minuts / Precisament estava parlant amb … un moment que em truquen.
Hauria de desactivar el contestador, el mòbil, el telèfon de casa…. I fins i tot l’e-mail! Bé no, l’e-mail no…

Però què me’n dieu de l’obsessió de mirar l’e-mail cada mitja hora per veure si has rebut cap missatge. És que és el bo del correu electrònic! Que en mirar-te’l una vegada al dia ja fas! Però no, sempre penjats pel mail.

Sóc jo o és un mal generalitzat de la societat comunicativa?

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 26 de setembre del 2005 a les 23:41 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari