Dijous, 8 de gener del 2009

L’Elisabet presenta el “TVist” a TV3

Encara estic de vacances (em queden dos dies), però l’altre dia vaig fer el cor fort, vaig entrar a la web de la feina i em vaig sorprendre molt gratament en llegir la notícia que una amiga retransmetria la cavalcada dels Reis des de Martorell, i que presentaria el “TVist” a TV3.

Ha estat tota una alegria. L’Elisabet cada vegada té més feina. L’espurna va ser el “5’+!” (“Cinc minuts més!”) que va començar presentant al 33. Després tot ha estat una carrera imparable. Quan la van convidar uns minuts a la “Nit 25”, la gala dels 25 anys de TV3, em vaig adonar que es convertiria en un dels símbols de l’emissora. I em sembla que el fet que li hagin proposat de presentar un programa diari, a la grossa i en directe, és ben significatiu.

Però sembla que l’Elisabet té una responsabilitat, i és la d’aixecar l’audiència d’un espai que no en té gaire. Ha substituït la Mari Pau Huguet, una bona presentadora (i encantadora), però que no connectava gaire amb l’estil i el target del programa, que és més juvenil.

No puc parlar objectivament de la nova presentadora perquè per mi no és Elisabet Carnicé, sinó l’Eli. Però he vist el programa i ha estat com ella acostuma a ser: professional, diligent i elegant. Com que no queda bé que l’elogiï gaire, explicaré algunes cosetes en què m’he fixat: que al principi no parava de mirar el monitor per saber què sortia per pantalla (i la càmera l’enganxava), que en l’entrevista als “Peras” estava tant pendent de la següent pregunta que en algun cas no atenia a les bromes que li llençaven, i alguna tonteria més. Anava a pinyó. Era el primer dia i li perdonem.

El general, trobo que el “TVist” no és un gran programa, però potser amb aquest parell de canvis que li han fet serà més entretingut. M’agrada especialment la trucada d’una “espectadora qualsevol” que critica alguna cosa del convidat, i que suposo que cada dia serà més àcida (avui ha destacat la calvície incipient del Roger Pera en comparació amb el seu pare).

En resum, que ara la “senyora ocupada” serà encara més difícil de trobar. Un petó, Eli!
Aquest és el vídeo sencer del seu primer “TVist” (que han penjat les companyes del 3alacarta.cat, perquè jo encara ESTIC DE VACANCES!).

Aquest article ha estat publicat el Dijous 8 de gener del 2009 a les 1:06 i parla sobre Actualitat, Televisió, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 3 comentaris per “L’Elisabet presenta el “TVist” a TV3”

 1.   Dissabte, 14 de març del 2009

  tv3_té_crisi_i_no_reacciona diu:

  El target potser serà juvenil com tu dius tanmateix penso que l’ Elisabet éstà forçada i és una pèsima presentadora. De la resta de colaboradores ja no en dono l’opinió perque encara no han superat la por de les becaries ..

  Penso que el problema no era la MariPau sino que Tv3 no sap que fer després dels matins i les tardes són impresentables. Em sembla increible que es deixin perdre tantes temporades.
  Menys mal que a partir de l’estiu ens deixen el CLub (per fi) i el Cor (Amén)

 2.   Dilluns, 11 de maig del 2009

  MARC SABATES diu:

  L ‘ Elisabet em cau molt bé !
  Elisabet Carnicé és magnific i el seu émissio “Twist” és formidable.

 3.   Dimecres, 13 de gener del 2010

  Bor diu:

  Fatal, i no només ho dic jo. Sembla realment que a tv3 s’hagin begut l’enteniment: és pèssima la feina que fa. Sembla doncs que cada dia sigui el seu primer dia

Deixa'm un comentari