Dimarts, 4 de novembre del 2008

Serveis d’atenció al client

Avui he passat 40 minuts exactes patint el menyspreu del servei d'”atenció” al client de Movistar. És indignant. No conec cap companyia més incompetent a l’hora de comunicar-se amb els idiotes que tenim contractats els seus serveis.

“Disculpe la demora. Estamos en este momento realizando las comprobaciones técnicas correspondientes. No se retire, si es tan amable. Gracias.”

Triguen 13 minuts a contestar-te, (i això que només volia que em passessin amb una extensió concreta), i després no volen passar-te perquè “no els consta en el registre que bla bla bla…”. Entre espera i espera t’inflen el cap amb la seva publicitat enganyosa, i quan no, te l’inflen repetint una i altra vegada aquella horrible cançoneta que tenen de fil musical.

Per cert, l’altre dia vaig esperar 9 minuts, i quan per fi algun operador es va dignar a agafar-me la trucada, em deixa anar alguna cosa com “Lo sentimos, pero por mejoras en el servicio de atención al cliente en este momento no podemos atenderle, le rogamos que vuelva a llamar pasados unos minutos”. És la segona vegada que em passa que, després d’esperar-me pacientment, l’operador té l’ordinador penjat i m’he de fotre. Ai, perdó. “Penjat” no, volia dir amb “mejoras en el servicio”.

Tot això contrasta del tot amb l’excel·lent servei d’Atenció (amb majúscula) al client d’Apple. L’iPhone que tinc té uns problemes i la sorpresa va ser meva quan vaig topar amb, no una màquina (o humà robotitzat) a l’altre banda del telèfon, sinó amb una persona entesa en el tema que m’està seguint el cas, em truca i m’envia e-mails amb les possibles solucions que li suggereixen els enginers. Compreneu-ho, va ser un gran xoc, per a mi. Mai havia topat amb una gran empresa que estimés els seus clients.

Resultat: amb Telefónica he passat per desenes d’operadors a qui he d’anar repetint el meu número, nom, DNI, problema i pressió arterial. Amb Apple he parlat amb una sola persona que està movent el tema, que em truca o m’envia un e-mail quan té una possible solució i que s’ofereix a canviar-me l’aparell si en uns dies el problema no està solucionat. Ah!, i a més té bon humor.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 4 de novembre del 2008 a les 21:00 i parla sobre Queixes, Tecnologia. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari