Dijous, 30 d'octubre del 2008

No vull SPAM per e-mail

Si us plau, (reitero) si us plau:

Si m’has de reenviar un correu electrònic en cadena (d’aquestes que circulen cada dia), abans de fer-ho assegura’t que serà del meu interès. Si no n’estàs segur, o si és alguna cosa insubstancial, no me l’enviïs. Si, fins i tot així, decideixes enviar-la, ja em prendré la molèstia d’obrir el correu, veure de què va i posteriorment arxivar-lo a la carpeta anomenada “xorrades” (cosa que passa amb el 99,8% de les cadenes).

Però si m’has d’enviar cadenes o e-mails massius, si us plau, no donis a conèixer la meva adreça electrònica a tota la teva agenda de contactes. Si has d’enviar un mail massiu, fes-ho incloent els receptors al camp de “Còpia oculta per a”, i d’aquesta manera el receptor no podrà veure tot el llistat de contactes a qui has enviat l’SPAM en qüestió.

És obvi, no? Així que t’agraïré que no regalis gratuïtament les dades personals de tots els teus contactes a un munt de gent que rebrà aquell e-mail reenviat un nombre indigne de vegades.

Potser el següent document t’il·lustra una mica més.
Gràcies!

Aquest article ha estat publicat el Dijous 30 d'octubre del 2008 a les 0:18 i parla sobre Internet, Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari