Dimarts, 7 d'octubre del 2008

La plaga del mosquit tigre

Senyores i senyors,

Vull denunciar públicament un assumpte que ens afecta a tots i que, lamentablement, està sent tapat, censurat pel gruix de la societat civil i la classe política catalana. Ja és hora que algú ho digui: estem sent envaïts. Per la porta del darrera, reconeixent-ho com si fos alguna cosa natural, inevitable, que hàgim de tolerar.

Però no, no tenim perquè resignar-nos a defensar els nostres drets. El nostre estatus. Es tracta d’una plaga invasiva molt molesta per a qualsevol ésser humà. Conviure amb aquests animals dia si i dia també no és digne. I el més preocupant és que són uns animals que es reprodueixen a uns nivells alarmants: molt ràpidament i en grans quantitats. I és culpa de tots nosaltres. Perquè ho tolerem. Perquè no som prou valents com per dir: prou, ja n’estic fart! Per por a ser censurats o discriminats callem. Doncs jo no, senyors, jo no estic disposat a cedir la meva terra a uns desgraciats xupa-sang que fins fa no res ni sabia que existien.

Estem molt millor sense haver de malviure porta a porta amb aquesta molèstia, que és fruit de la globalització i que es manifesta sobretot a l’estiu. Per aquesta raó vull animar-vos, ara que ve el fred, a combatre aquest mal. A erradicar, d’una vegada per totes, la plaga del mosquit tigre.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 7 d'octubre del 2008 a les 21:11 i parla sobre Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari