Dissabte, 2 d'agost del 2008

iPhone 3G

No ho he pogut evitar. Ara que tinc una feina de les normals, he decidit comprar-me el telèfon mòbil “i”. L’iPhone, vaja. El tinc des de dilluns, i vaig decidir enregistrar el moment d’obrir la capseta i veure per primera vegada el “cacharro” aquest.

I, ei, és útil! L’altre dia, sense anar més lluny, em va guiar per Barcelona amb el GPS dient-li únicament l’adreça on havia d’anar. És un meravellós iPod on també es poden veure vídeos i, ara que ja ho sé, puc dir que els auriculars no només s’escolten molt bé, sinó que a mes són els més còmodes que he provat mai. Ara l’únic que em queda és trobar una App (un programa de la botiga online d’Apple) que em permeti llegir eBooks.

[youtubepano NUwGr6oaAaE]

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 2 d'agost del 2008 a les 3:50 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “iPhone 3G”

  1.   Dissabte, 12 de setembre del 2009

    Marc Roca Pont diu:

    ets el millor paio del youtube perque t’ has atrevit a fer un video en catala: Per cert com ho has fet per desactivar els comentaris??

Deixa'm un comentari