Dimarts, 26 de juliol del 2005

Amb 22 n’hi ha prou

Avui em planto. I és que si quan vaig fer-ne 20 ja començava a no sentir res, i els 21 em van relliscar, avui, que faig 22 anys, la indiferència davant el pas del temps comença a transformar-se en incertesa.

Les vacances s’acosten perillosament i fan tanta por com la seva fi, així que es podria dir que pateixo de síndrome prevacacional. Si hi afegim la crisi de l’aniversari, podríem dir que avui no sóc persona.

He començat a llegir un llibre que en veure la seva extensió gairebé deixo, però en el meu propòsit estival de devorar literatura, ja estic tardant. Tinc 5 llibres a la llista to do, i només 4 setmanes i mitja d’horitzó.

Canviant de tema, avui he anat a comprar una càmera de fotos digital, i resulta que és la més sol·licitada aquests dies, el que s’ha traduït en 3/4 d’hora de passeig per Barcelona, ciutat comtal (sempre m’ha agradat com sona això), però que finalment he trobat per 55 € menys que el que marcava l’FNAC. Es tracta de buscar, en tecnologia és vital.

Així que d’ara en endavant, aquest Weblog personal de filosofades diverses passa a ser també un Fotolog personal de captures visiosòfiques. És a dir, que també hi posaré fotografies d’aquelles de tipus anades d’olla que tant m’agraden.

La paraula d’avui és Fotografia.

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 26 de juliol del 2005 a les 21:19 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari