Dilluns, 12 de maig del 2008

Festes passades per aigua

Aquest cap de setmana han estat les Festes de Primavera de Sant Feliu. I, com és tradició, ha plogut. I aquesta vegada ha diluviat i tot. Diumenge vaig fer un petit parèntesi en el meu estat d’estrès continu del mes de maig i vaig visitar la fira i l’exposició de roses. Aquesta ha estat la 50a Exposició Nacional de Roses de la “ciutat de les roses”.

En ocasió d’aquest aniversari, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat ha muntat una exposició sobre el món de la rosa, titulada “Roses en l’essència”. Dins d’aquesta exposició hi havia la raó per la qual he dormit poc aquestes dues últimes setmanes: tres vídeos sobre els pregoners de l’exposició de roses, els creadors de roses (obtentors, se’n diu) i els diferents escenaris per què ha passat l’exposició al llarg dels 80 anys que fa que se celebra (en fa 50 que és “nacional”).

Aquests vídeos han estat escrits, dirigits i produïts per l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat (amb la M. Luz Retuerta, el Carles Olona i el Josep Maria Gelabert al capdavant), i realitzats i locutats per un servidor i l’Elisabet Carnicé. Es titulen “Paraules de roses. Els pregons de Sant Feliu de Llobregat (1962-2007)”, també hi ha “Creadors de Roses” i finalment “La rosa en escena (1928-2008)”.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 12 de maig del 2008 a les 17:35 i parla sobre Actualitat, Esdeveniments, Fotos. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari