Dimecres, 5 de març del 2008

Nova web de Disseny Mobles

Per fi he acabat el redisseny de la pàgina web de Disseny Mobles, la botiga de decoració del meu pare.

Han estat moltes setmanes de feina que han donat com a resultat una web molt completa (de fet no he vist cap web de petit comerç que sigui tant extensa).

El més destacat és l’innovador videoblog que farem setmanalment i que es pot veure a la portada. És una peça de vídeo curta i molt àgil (1 o 2 minuts) el contingut del qual anirà variant, però que pretenem que giri al voltant de mini consells i petits detalls sobre decoració. Els primers vídeos, però, seran d’introducció. És el primer petit comerç que s’apunta a la moda dels weblogs en vídeo (que en tingui constància), i sens dubte cridarà l’atenció a Sant Just (on és la botiga) i la comarca.

A banda d’això, la web està estructurada en diverses seccions, que contenen subseccions. Per exemple, a moble clàssic hi ha subapartats per cada part de la casa (rebedor, menjador, saló, sofà, dormitori i vestidor). Dins de cadascun hi ha moltes fotografies de diversos models de mobles per a l’estança seleccionada (hi ha hagut una gran feina de selecció d’imatges).

Tenia clar que calia una web molt gràfica, amb molta imatge i poc text, perquè la gent no llegeix grans parrafades. També li calia ser bilingüe, així que tot està traduït (també els vídeos). El resultat és molt bo, i per fi hem aconseguit (el meu pare i jo) acabar de dissenyar una web com cal, que feia molt temps que hi anàvem al darrere.

Aquest article ha estat publicat el Dimecres 5 de març del 2008 a les 17:07 i parla sobre Disseny Mobles, Internet, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari