Diumenge, 2 de març del 2008

Favor de no molestar

Amb aquest titular és com definiria la pel·lícula d’acció En el punto de mira. És un film que se situa a Salamanca (Espanya), on se suposa que hi ha una cimera de líders internacionals, i enmig de la celebració disparen el president dels Estats Units.

Però la realitat és que ni han trepitjat Espanya per rodar-lo (cosa que han fet a Ciutat de Mèxic). Una bona prova és la traducció de l’únic text en castellà que apareix en pantalla; en comptes de posar “No molesten, por favor” han posat “Favor de no molestar” en la cartolina que penja del pom d’una habitació d’hotel. Sí senyor!

Això sí, apareix Eduardo Noriega (que es dobla molt malament a sí mateix) en aquest ambient de país tercermundista plagat d’una Policía Nacional incompetent davant el tant eficient Servei Secret nordamericà. Per cert, la pel·li no val res. Bé, és curiós veure les repeticions temporals dels diversos punts de vista, però a la tercera vegada ja cansa.

Vaig veure-la a Cinesa Diagonal en format digital, i és curiós que la imatge no omplia tota la pantalla. Resulta que fins que la distribuïdora no envia la contrasenya als cinemes, no es pot veure gran. He de dir, però, que la qualitat d’imatge (contrast, colors i definició) era altíssima. Tot un plaer per als ulls.

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 2 de març del 2008 a les 20:48 i parla sobre Cinema. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari