Diumenge, 17 de febrer del 2008

Es busca director de la CCMA

TV3 ha publicat a la seva web de selecció de personal una oferta de feina, la de director/a general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. És molt fàcil presentar-s’hi; només has d’enviar el teu currículum a la Presidència del Consell de la CCMA. Això sí, demanen uns quants requisits per als candidats:

Has de tenir titulació superior universitària (què menys), tenir experiència en alta direcció empresarial en el sector públic o privat, i conèixer el català, castellà i anglès. A més, has de demostrar capacitat de lideratge, capacitat de comunicació i negociació, i de planificació, determinació de prioritats i presa de decisions.

Si creus que dónes el perfil, tens temps per apuntar-t’hi fins aquest 29 de febrer. Jo no m’hi presentaré… no em ve de gust dirigir TV3, Catalunya Ràdio, etc…

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 17 de febrer del 2008 a les 16:06 i parla sobre Actualitat, Ràdio, Televisió. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari