Divendres, 8 de febrer del 2008

Sweeney Todd, musical diabòlic

No m’agrada especialment Tim Burton. És a dir, no comparteixo el seu estil perquè no fa pel·lícules que et facin sentir bé, són més aviat malsons. Tot i això, reconec la seva excel·lència artística.

Ara ha fet aquest musical, Sweeney Todd, el diabólico barbero de la calle Fleet. Com a amant dels musicals, trobo que combina molt bé el seu estil personal amb la música. Hi ha moments impressionants, però com que sóc infantiloide, amb això dels musicals (vaig créixer amb Disney), em quedo amb els moments optimistes. Per exemple, el de la cançó de l’elixir miraculós del barber Pirelli, que canta el seu jove ajudant de llarga cabellera rossa.

Sembla que aquest film ha descobert actors emergents (molts dels secundaris són novells). Però les estrelles són Johnny Depp (tants assajos de veu li han fet bon profit) i Sacha Baron Cohen. En canvi, Helena Bonham Carter canta molt, molt malament, i Alan Rickman fa el mateix paper de sempre.

Ei, però cal veure-la!

Aquest article ha estat publicat el Divendres 8 de febrer del 2008 a les 17:24 i parla sobre Cinema, Música. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari