Dilluns, 28 de gener del 2008

Sessió fotogràfica de cine

Dissabte vaig passar-me 6 hores al CineBaix, i no vaig veure cap pel·lícula. Amb un amic vam estar tota l’estona fent fotos als espais del cinema de Sant Feliu. De fet va ser ell, l’Eric, qui va fer les fotos (jo només el guiava i anava proposant enquadraments).

Crec que la feina va valer la pena. És molt diferent fer fotos amb una càmera compacta domèstica que amb una de professional. A més, les vam fer amb una tècnica anomenada “alt rang dinàmic” (HDR), que requereix d’un processat posterior però proporciona resultats força espectaculars, com aquest:

La destinació d’aquestes fotografies (n’hi ha moltes) és la pàgina web de CineBaix, on vull crear una secció amb imatges i informació exhaustiva de totes les sales i espais del cinema.

Aquest article ha estat publicat el Dilluns 28 de gener del 2008 a les 19:25 i parla sobre Fotos, Internet. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari