Dissabte, 12 de gener del 2008

Cinefòrum d’un film del Prat

Avui hem celebrat el primer cinefòrum de l’any al CineBaix, i m’ha tocat presentar-lo a mi. Hem projectat Pactar amb el gat, un film escrit i dirigit pel pratenc (o sigui, del Prat del Llobregat) Joan Marimón. Han vingut ell, l’actriu protagonista (Rose Avalon, molt bona cantant), l’Atanasio (que s’encarrega del weblog del film) i persones properes a l’esfera ocupa (Carmen, Gemma, Montse).

Ha estat bé això de moderar el fòrum (mai ho havia fet). Al principi, clar, havia de trencar el gel (i allargar la xerrameca prèvia a la projecció perquè encara no es podia engegar el projector) però després ha anat tot sol. Quan la gent participa, el cinefòrum pren vida pròpia (quan no se’ns acoplen els micròfons).

Ha estat molt interessant poder satisfer la curiositat cinèfila preguntant directament als creadors, i un plaer haver-los tingut al CineBaix. Per cert, felicitats al cinema Capri del Prat, de la família del Joan Marimón, pels seu 40è aniversari.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 12 de gener del 2008 a les 3:57 i parla sobre Cinema. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari