Diumenge, 28 d'octubre del 2007

Respirar aire net

Hi ha un grup de gent a Sant Feliu de Llobregat que intenta acabar amb la pol·lució de l’aire que provoca la cimentera que hi tenim instal·lada, i que es veu multiplicada per la incineració de residus que hi té lloc. S’ha parlat molt del tema, s’ha fet alguna manifestació i actes de protesta, però encara no hi ha solució per part dels qui els toca manar.

Ara, la plataforma Aire net ha fet públic un reportatge en vídeo per difondre les seves reivindicacions. No està gaire ben fet i és parcial, però il·lustra un problema que la ciutadania santfeliuenca (i veïna) cal que coneguin. Aquest dimarts volen presentar al ple municipal una moratòria contra la incineració. A viam si tenen sort i no els ignoren (que l’actual govern municipal sembla que s’hagin tornat sords en molts aspectes).

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 28 d'octubre del 2007 a les 16:16 i parla sobre Queixes. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari