Diumenge, 14 d'octubre del 2007

Festa de Tardor a Sant Feliu

Quina setmaneta que he passat! I jo que perseguia una mica de relax per posar-me en ordre, amb això de deixar Ràdio Sant Feliu. Però no. A banda de passar-me cada dia 5 hores i mitja a Ràdio Martorell aquest mes d’octubre, a banda d’anar a la facultat els matins i a banda de portar al dia el web de CineBaix, de la Mostra de Cine Àrab i Mediterrani, i d’actualitzar el sistema web de CineSonido.com… a sobre, l’Alan agafa faringitis. I clar, si hi ha una baixa al RACC, qui és que va a fer la substitució? El menda.

Ei, i jo content, eh. M’ho passo bé, faig micro, conec gent, faig broma (una mica) i em paguen. Ah sí, i em llevo a quarts de 5 del matí per ser allà a les 6 (això aquest dimecres i dijous). Després fes la becaina, i a les 4 de la tarda marxa a Ràdio Martorell, que fins les 11 no tornaràs (si la Renfe funciona). Ha estat una setmaneta dura. Sort que he tingut divendres per descansar, a casa. I dissabte, de dinar d’aniversari i una mica de tour per Sant Feliu, la meva ciutat, que està de Festa de Tardor (veig que han renovat el web de l’ajuntament, ja era hora!). Vaig arribar just a temps per veure l’arribada del correfoc a la Plaça de l’Estació, refugiat de les espurnes darrere el vidre de la parada del bus urbà.

I avui, sant tornem-hi! Escric aquestes línies des de la ràdio, perquè avui, diumenge, treballo. I així serà d’ara en endavant, que m’han ofert els caps de setmana i he dit que sí. El que passa que se m’ha ajuntat amb aquesta substitució entre setmana aquest mes d’octubre.

Tinc unes ganes que arribi novembre per descobrir aquelles tardes lliures tant anhelades…

Aquest article ha estat publicat el Diumenge 14 d'octubre del 2007 a les 12:58 i parla sobre Filosofades. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari