Dimarts, 18 de setembre del 2007

Novetats a CineBaix

CineBaixDivendres passat va començar la tercera temporada CineBaix, l’antic cinema Guinart de Sant Feliu. Des del 4 de novembre de 2005 que aquestes sales son gestionades per voluntaris. Ja coneixeu la història.

També sabeu que jo en sóc voluntari de comunicació, i que porto la pàgina web (com no). Bé, doncs ara he iniciat el que pretén ser una sèrie (més o menys regular, el temps ho dirà) d’entrevistes en vídeo a mode de “videoblog” per conèixer de prop els qui fan que el cinema tiri. Ahir vaig començar amb el Jordi Alemany, el president de l’associació, per parlar de la nova temporada i de les noves butaques. Però hi haurà més…

A banda, per cert, hi ha una noticia de CineBaix que no s’ha dit oficialment (encara), però que ja l’hem feta pública l’amic Israel i un servidor a través de la publicació mensual Sant Feliu Ciutat (on col·laborem): el primer Festival de Cinema Àrab i Mediterrani de Sant Feliu de Llobregat, amb seu a CineBaix. Podeu descarregar-vos el PDF de la pàgina de cinema del diari o mirar la pàgina web (si l’actualitzen, és clar).

Aquest article ha estat publicat el Dimarts 18 de setembre del 2007 a les 18:01 i parla sobre Cinema, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari