Divendres, 7 de setembre del 2007

Tenerife

Quines vacances!
Roques de García i el Teide
Aquesta és probablement la imatge típica d’aquesta illa canària, els Roques de García amb el Teide de fons. La setmana passada vaig ser de vacances, amb tota la família, a Tenerife. I vinc renovat, tu. He fet el gandul, m’he relaxat, m’he inflat a menjar en el bufet lliure de l’hotel i hem fet molts quilòmetres… en cotxe. Al pic més alt d’Espanya hi vam pujar en telefèric i caminant fins al cim, és clar (que ja vam treure el permís necessari prèviament per internet).
Baixant del Teide
Però la illa té moltes cares (bàsicament la nord i la sud). A la nord fa fred i humitat, i a la sud fa calor i hi ha turistes. Allà hi érem nosaltres, clar. Les platges fan mal als peus (el que costa trobar-ne una amb sorra -i negre, és clar-), les nits són fresques i hi ha molts anglesos. I si camines molt molt (ampolla de litre i mig en mà), pots trobar fins i tot alguna platja de sorra blanca, com aquesta.

Així que de Tenerife en trec les següents conclusions: Els musclos són verds i xicletosos, al Teide fa vent, a las xancletes n’hi diuen cholas, el mojo està bo amb papas arrugás, Santa Cruz de Tenerife és una capital lletgíssima, la carretera a Buenavista del Norte té unes vistes magnífiques però moltes corbes, té pobles amb noms molt estranys (Ticojo de Abajo -o era Tijoco?-) …i és una illa paradisíaca. Tant de dia com de nit.
La lluna sortint per darrera les muntanyes, l'últim dia
Hi vull tornar. Però ara comença un nou any laborable.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 7 de setembre del 2007 a les 2:04 i parla sobre Filosofades, Fotos. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “Tenerife”

  1.   Divendres, 7 de setembre del 2007

    Marc Brau diu:

    Ei Albert! Mira he entrat avui aquí a veure que tal t’havia anat l’estiu al RACC! Però aprofito aquest post perquè jo també he estat a Tenerife i tens raó: al Teide fa molt vent! Ara no estic d’acord amb que Santa Cruz es lletja, a mi em va semblar una ciutat acollidora i més verda que Barcelona (el parc central molt maco). Evidentment tocs com que el carrer principal es digui Rambla del general Franco, fan pensar malament…

    Apa salut que acabis de passar unes bones vacances que jo me’n vaig a Benicarló amb el meu futbol sala (quins nervis!!)

    Marc.

Deixa'm un comentari