Dissabte, 21 de juliol del 2007

The Deathly Hallows – l’inici del final

L'inici del finalFa poc més d’una hora que s’ha posat a la venda a tot el món en llengua anglesa el setè, últim i més esperat llibre de Harry Potter: Harry Potter and the Deathly Hallows. Jo ara aniré a dormir i em llevaré d’aquí a 7 hores, aniré a Barcelona i el compraré, com fa tres vegades que faig.
J.K. Rowling ha dit fa tres dies a la seva web:
Gairebé hem arribat! Mentre la nit de llançament arriba, ignorem tots plegats, si us plau, la desinformació que apareix a internet i a la premsa sobre l’argument de Harry Potter and the Deathly Hallows. M’agradaria demanar a tothom qui es faci dir fan de Harry Potter que ajudi a preservar el secretisme de l’argument per a tots aquells que estan desitjant llegir el llibre a la vegada el dia de la publicació. En molt poc temps ho sabreu TOT!” I és el que he fet jo. Avui m’ha dit un amic “he llegit a la premsa que moren nosequants personatges”. NO!!! No ho vull saber per res del món. Que no ho enteneu?

Per cert, que fa encara no dues hores s’ha fet (i deuen continuar a hores d’ara) una lectura dels primers capítols del llibre per part de la Rowling al Museu d’Història Natural de Londres. Estic veient una part de la gravació a internet, i comença més o menys així:

    Capítol 1
    L’ascensió del Senyor Tenebrós

    Els dos homes van aparèixer del no res, separats unes quantes iardes en l’estret camí il·luminat per la lluna. Per un moment van quedar-se totalment quiets, amb les seves varetes apuntades al pit de l’altre. Llavors, havent-se reconegut, van guardar les varetes i començaren a caminar enèrgicament en la mateixa direcció.
    “Notícies?”, va preguntar el més alt de tots dos.
    “Les millors”, va contestar en Severus Snape.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 21 de juliol del 2007 a les 2:46 i parla sobre Lectura. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari