Dissabte, 2 de juny del 2007

El Trencaclosques – setmana 14

Setmaneta dura pel què fa a activitat universitària (entrega de treballs, últims dies de classe abans d’exàmens) i, per tant, poques hores de dormir. A les tardes de ràdio no s’ha notat res, però. Espero…

Dimarts i dimecres, entrevistes d’utilitat i servei: la delegada de l’Associació de familiars d’Alzheimer a Sant Feliu (que fan uns cursos per als cuidadors), i secció amb el Síndic Municipal de Greuges.
Dijous vaig haver d’improvisar una secció de noticies curioses sense imitador (vaig patir força, la veritat, perquè ni me les havia mirat), i vaig tenir una conversa tipus “el loco de la colina” amb un músic santfeliuenc del grup “Apa Trio”. Ah, i nova megasecció d’associació de comerciants (Amics del Barri de la Salut), que han aprofitat per explicar-me les festes del barri, aquest cap de setmana.

Aquest article ha estat publicat el Dissabte 2 de juny del 2007 a les 14:05 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari