Dijous, 24 d'octubre del 2013

Sóc un Filmmaker

Hi ha persones que tenen aquella llum motivadora, que quan els escoltes et fan vibrar i t’encomanen el seu entusiasme. En Philip Bloom és d’aquests.

20131024-174411.jpg

Avui he anat al Broadcast Show, que ha tingut lloc en els mítics Pinewood Studios de Londres. Allà on roden els James Bonds, Harry Potters i la meitat de les pel·lis de gran pressupost del món occidental. És el Hollywood d’Europa.
20131024-174530.jpg

He pogut tocar gadgets interessants (càmeres, unitats mòbils de televisió, òptiques i il·luminació). També he fet una mica (poc) de networking i intercanvi de targetes professionals. Però el més interessant han estat les xerrades de Bloom. La primera era tècnica, bàsicament de perquè a ningú li importa el 4K, perquè no es pot reproduïr en gaire pantalles i el consumidor no nota la diferència. La segona ha estat una xerrada motivadora sobre la vida del filmmaker freelance. I el primer dubte que plantejava el ponent era precisament aquest: com ens anomenem? Càmeres? Editors? Guionistes? Productors? No. Filmmakers.

I jo que em pensava que era l’únic que no sabia el que era jo en anglès! La sorpresa ha estat que la majoria d’assistents eren petits productora, com el mateix Philip Bloom i com jo mateix. De fet, en la majoria de coses que explicava, em costava veure diferències entre ell i jo. I això m’ha animat molt. Sóc un Philip Bloom! Em falten anys, experiència, renom i gestió de marca personal. Però ha estat una sorpresa veure’m reflectit en algú a qui admiro.

En acabar, obviament, li he volgut donar la mà per agraïr-li de tot cor la seva energia positiva i la motivació que ha despertat en mi.

Senyors, he tornat!
20131024-174647.jpg

Aquest article ha estat publicat el Dijous 24 d'octubre del 2013 a les 18:24 i parla sobre Esdeveniments, Londres, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari