Dijous, 1 d'agost del 2013

Fer l’agost a Londres

Ahir vaig tornar a Londres. És estrany, perquè només hi havia estat vivint un mes, i després d’aquest últim mes a Barcelona, això no sé si sembla casa meva, o un lloc nou o vell, o un lloc vell amb vells nous hàbits. En tot cas, la clau del pany ha entrat i el telèfon ha reconegut la wifi; indicis irrefutables que l’he encertada.

Ha estat un dia de feines de la casa. Arribada, netejar, anar a comprar, desfer maletes, becaina… tornar a fer d’aquest espai “casa meva”. Tot plegat és estrany. L’esperit no és el mateix que a la vinguda, hi ha alguna cosa que l’ha fet canviar. Però això no modifica el meu pla: m’espera un agost de feina. Confeccionant el documental que m’ha portat de nou a Barcelona tot el juliol, i que ha d’estar llest a principis de setembre, quan hauré de tornar a viatjar.

Sembla com si, una vegada engegat el motor del vehicle, les rodes de la vida ara no paréssin de girar. Espero que aquest trasto tingui direcció assistida.

20130801-011721.jpg

Aquest article ha estat publicat el Dijous 1 d'agost del 2013 a les 11:46 i parla sobre Filosofades, Londres. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari