Dijous, 15 de febrer del 2007

Els 25 anys de Ràdio Sant Feliu

Portada del DVDEl passat 3 de febrer Ràdio Sant Feliu va fer 26 anys. La cloenda de l’any del quart de segle va ser celebrada amb un acte institucional per part de l’Ajuntament de la ciutat, en el qual ens vem reunir treballadors (presents i passats) de l’emissora. Es van dir unes paraules i es va fer un aperitiu (força generós), i entre mig es va projectar un vídeo que explica, per veu de 27 entrevistats, els 25 anys de vida del mitjà de comunicació més important que té Sant Feliu de Llobregat.

Aquest vídeo (que ha estat produït per l’amic Alan Cabañas i realitzat per un servidor), ha costat hores, esforç i disgustos, però al final no ha quedat del tot malament. Aquí us el deixo per si li voleu donar un cop d’ull. Dura mitja hora, però passa ràpid.

Aquest article ha estat publicat el Dijous 15 de febrer del 2007 a les 16:14 i parla sobre Ràdio, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari