Divendres, 22 de desembre del 2006

Van molt carregades, a aquestes hores

Aquest Nadal, com tota persona que s’ho pot permetre, l’home del trànsit del RACC (l’Eduard) s’agafa uns dies. Així que, altre cop, faré una mica el pallasso per les ràdios catalanes “informant” de com van les artèries comunicatives del país juntament amb el nou home (o noi) del trànsit, l’Alan.
Així que si sentiu algú que es diu com jo per la SER, Catalunya Ràdio, Flaixbac, COMRàdio, etc… No és casualitat, és que sóc jo.

Aprofito el missatge, ja posats, per denigrar encara més la meva imatge pública amb un mix d’algunes connexions memorables. S’hi inclou la cagada d’en Basses que després va passar per l’APM (si hi posa un nom de noia, al guió, ves quin remei). També hi ha la pregària d’en Barril demanant-me que no m’enrotlli tant com a la connexió prèvia i la crònica cantada per a Ràdio Litoral a finals d’agost (què macos que són, a Sant Pol de Mar).

Salut! (i no em jutgeu massa severament)

El departament d'infotrànsit del RACC
La meva visió del departament d’infotrànsit del RACC (el 2006)

Aquest article ha estat publicat el Divendres 22 de desembre del 2006 a les 19:13 i parla sobre Ràdio. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha 2 comentaris per “Van molt carregades, a aquestes hores”

 1.   Divendres, 22 de desembre del 2006

  Alan diu:

  Vaja, vaja… M’han dit que he d’aguantar a aquest boig uns dies a la feina. Imagineu-vos, jo que sóc un novato de la vida i que ara començo a agafar el ritme… Avui m’ha vingut el jefe i m’ha dit: “Mira, jo no m’agafo vacances per controlar-vos”. I l’Eduard ha afegit: “Sí, eh, que no canti el Bonet, imposa’t”. Si és que, Albert, diuen que estàs acabant amb la poca credibilitat que té el RACC.
  En fi, que el Santíssim ens agafi confessats. Sort que ens ho passarem super chachi guay de la muerte… Ja només queda que curri l’Helena!

 2.   Dimecres, 3 de gener del 2007

  alberto diu:

  Hola, un consell a tots aquells locutors que heu de fer les croniques del transit amb l’albert bonet, si veieu que es posa massa “tontu” (con cariño eh) no passa res, hi ha prou amb posar-li de fons a laura pausini i tot solucionat xD

Deixa'm un comentari