Divendres, 24 de juny del 2011

El primer lipdub escolar de Sant Feliu

L’AMPA de l’Escola Pau Vila de Sant Feliu de Llobregat, que són gent molt enrotllada, porten tot l’any pensat en fer un lipdub pel final de curs. Està protagonitzat pels nens i nenes de 6è, que abandonen ja el col·legi. Em vam proposar participar-hi fent la gravació, i aquest és el resultat.

[youtubepano d3Dcz2S_rzs]

El Joan Lorenzo i jo, que ja havíem fet un lipdub, els hem ajudat amb la preparació. El Joan ha aportat la seva experiència com a organitzador d’esdeveniments massius i jo com a realitzador audiovisual i “pallassote teatrero”. Al contrari que amb el lipdub del “Mil anys en deu dits“, en aquesta ocasió la presa bona no va ser la última sinó la penúltima. Tothom hi ha posar molta energia, i això es nota en el resultat.

Jo vaig estar 2 dies amb el braç dret cansat, però la veritat és que la Steadicam Merlin dóna uns resultats espectaculars.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 24 de juny del 2011 a les 11:48 i parla sobre Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Hi ha un comentari per “El primer lipdub escolar de Sant Feliu”

  1.   Divendres, 24 de juny del 2011

    Paco diu:

    Que gran trabajo…Un artista.

Deixa'm un comentari