Divendres, 27 d'octubre del 2006

Barcelona des de l’aire

Dissabte passat vaig volar en helicòpter. Sí, sí! Des de l’aeroport de Sabadell seguint l’autopista del Vallès fins a la costa barcelonina. Quin plaer! I és cert que és relaxant, un vol en helicòpter. Les vistes, la sensació de mirar-t’ho tot des d’una altra perspectiva… Observar el mon com rutlla un matí de dissabte. Nois que juguen al futbol, noies que van a la platja, senyors que s’embussen a l’autopista…

Barcelona des de l'aire

És cert que si no m’hagués tocat en un concurs no l’hagués fet, aquest viatge (em van dir el preu i és intocable), però tornaria a repetir (si em tornés a tocar, és clar). 25 minuts de glòria en els quals pensar quan et costa llevar-te al matí. Centenars de cases, blocs gegantins de pisos, trens que surten i altres que arriben… La vida continua!

I, com en tot viatge, també hi ha anècdotes. Mireu aquest helicòpter i observeu com, miraculosament, tot i girar les hèlix molt lentament, aconsegueix enlairar-se. Això és la màgia de l’obturador.

Aquest article ha estat publicat el Divendres 27 d'octubre del 2006 a les 15:22 i parla sobre Filosofades, Fotos, Vídeo. Pots seguir els comentaris d'aquest escrit a través de subscripció RSS 2.0. També pots deixar un comentari o retroenllaçar aquesta entrada des del teu lloc web.

Deixa'm un comentari